VIHANNESALAN PERHEYRITYS KOHTA 80 VUOTTA

Yritys sai alkunsa vuosina 1939-1940 kun Gunnar Hultholm kumppaninsa kanssa perusti kalasavustamon Korsnäsiin. Yrityksellä oli toimintaa sekä kala- että lihataloudessa. 1960-luvun alussa yritys muutti nykyiselle paikalleen ja vihannesten tukkukauppa aloitettiin. Yritys on toiminut aikaisemmin useilla eri nimillä ja vuonna 1994 rekisteröitiin osakeyhtiö Oy K Hultholm Ab. Nykyinen toimitusjohtaja Niclas Hultholm johtaa yritystä kolmannessa sukupolvessa.

Oy K Hultholm Ab ostaa vihanneksia paikallisilta ja Pohjanmaan alueen lähiviljelijöiltä. Keräämme, lajittelemme, pakkaamme ja välitämme vihannekset pääasiassa keskusliikkeille Suomessa. Kaikki viljelijämme ovat sertifioituja ja säännöllisesti auditoituja.

Henkilökuntamme on motivoitunutta, vastuuntuntevaa ja taitavaa työssään ja olemme ylpeitä työmme tuloksista. Organisaatiomme on tehokas, teemme työtä yhteystyönhengessä ja toisiamme kunnioittaen. Kykenemme nopeisiin muutoksiin ja toteuttamaan asiakkaidemme toiveet joustavasti.

Oy K Hultholm Ab on tärkeä toimija vihannesalalla. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin tuoreita laatutuotteita, korkealla palveluasteella. Kannamme vastuun viljelijöistämme, henkilökunnastamme ja tuotteistamme sekä toimitusketjusta loppuasiakkaalle saakka. Laatujärjestelmän kehitys ja koulutus ovat tässä tärkeänä tukena.