Om Hultholm

SERVICE OCH PÅLITLIGHET.

Vi levererar våra kunder färska och kvalitativa grönsaker med snabba och pålitliga leveranser. Vi tar ansvar för produkternas kvalitet. Vi har daglig kontakt med våra kunder och vill erbjuda den bästa möjliga service till våra kunder samt slutkonsumenter.  Vi är alltid öppna för nya samarbetsformer och utvecklingsidéer.

GEDIGEN ERFARENHET.

Vårt packeri har en grundlig kunskap om grönsakssortering, packning och förmedling. Vi fäster stor vikt på kvalitetsarbete, skolning och aktiv uppföljning av myndighetskrav samt branschens rekommendationer. Vi erbjuder våra odlare konsulentservice med rådgivning och besök.

LEVERERA TILL OSS?

Är du intresserad av att leverera till oss? Ta gärna kontakt via länken nedan eller per telefon.
06 2800 800 / Niclas Hultholm.

Ta kontakt

FAMILJEFÖRETAG INOM FRUKT OCH GRÖNT I 80 ÅR

Oy K Hultholm Ab har varit verksam inom livsmedelbranschen redan från år 1939 och idag är den ett modernt aktiebolag som packar över 8 miljoner enheter grönsaker årligen.

LÄS MERA OM HULTHOLM

Rent inhemskt

Alla våra produkter har Rent Inhemsk märke som betyder att produkterna är 100% inhemska. Enligt Europas livsmedelssäkerhetsverkets EFSA raport 2017 är finska grönsaker överlägset de renaste i Europa. Förutom detta ställer märket en hel del kvalitetskrav på produkterna samt odlarna och packeriet. För att använda märket måste man följa ett kvalitetsregelverk som fäster stor vikt vid miljöinverkan, personalens välmående samt produkternas säkerhet. Genom att köpa inhemskt stöder du inhemskt sysselsättning.

HJÄRTBLADSMÄRKE

Inhemska Trädgårdsprodukter rf:s hjärtbladsmärke är ett varumärke för finländska trädgårdsprodukter – grönsaker, bär, frukter, blommor och plantprodukter samt matpotatis.

Hjärtbladsmärket är det enda märket som garanterar att en produkt är inhemsk. Hjärtbladsmärket får bara användas på produkter av extra hög eller förstklassig kvalitet.

OIVA RAPPORT

Oiva-rapporten är en handling som berättar om hälsomyndigheternas inspektioner, som sker utan förhandsanmälan och som offentliggörs. Rapporten berättar vilka observationer som gjorts under inspektionerna, såsom företagets hygieniska nivå och produkternas säkerhet.

Vår senaste Oiva rapport finns nedan.

www.oivahymy.fi

"Det arbete som duger är det som blir utfört av duktiga händer, styrda av en klar hjärna och inspirerat av ett kärleksfullt hjärta."

Florence Nightingale

Produkter

NÄRODLADE, SMAKRIKA GRÖNSAKER

Vi får dagliga leveranser av härliga grönsaker från våra odlare.  I sortimentet ingår tomater, specialtomater, gurkor och paprikor. De rena och nyttiga inhemska grönsakerna är hälsosamma ingredienser till mångtaliga rätter samt ett fräscht mellanmål bara som de är.

LÄS MERA OM PRODUKTERNA

RECEPT & INSPIRATION

Kontakta oss

kontaktuppgifter

  • Oy K Hultholm Ab
  • Strandvägen 4420, 66200 Korsnäs
  • 06 2800 800
  • info@k-hultholm.fi
  • www.hultholm.fi