FAMILJEFÖRETAG INOM FRUKT OCH GRÖNT I 80 ÅR

Företaget fick urprungligen sin start under åren 1939-1940 då Gunnar Hultholm med kompanjon startade ett fiskrökeri i Korsnäs. Företaget var verksam inom fisk- och kötthandel. I början av 1960-talet flyttade företaget till sin nuvarande plats och partihandel med grönsakerna startades. Företaget har tidigare funnits under flera företagsnamn och aktiebolaget Oy K Hultholm Ab registrerades 1994. Den nuvarande VD:n Niclas Hultholm är den tredje generationen Hultholm som leder företaget.

Oy K Hultholm Ab köper grönsaker från lokala och regionala odlare i närområdet Österbotten. Företaget samlar in, sorterar, packar och förmedlar grönsakerna i huvudsak till centralaffärerna i Finland. Alla våra odlare är certifierade och regelbundet auditerade.

Vi har motiverad, ansvarkännande och kunnig personal och vi är stolta över vårt arbetsresultat. Vi har en smidig organisation, alla arbetar i en anda av samarbete och ömsesidig respekt. Vi är kapabla att göra snabba beslut och genomföra kundernas önskemål på ett flexibelt sätt.

Oy K Hultholm Ab är en viktig aktör inom grönsakshandeln, som erbjuder sina kunder dagsfärska kvalitetsvaror med hög service grad. Vi tar ansvar om våra odlare, personal, kunder och produkter. Vi fäster stor vikt vid kvalitetsarbete och skolning.